2011. május 27., péntek

2. Pécsi Portéka Vásár

Május 29.-én vasárnap Portéka Vásár lesz Pécsett, a Király utca 9-ben, a Velosophie-udvarban, 10-18-ig.
Gyertek, nézelődjetek :o)
 
Dorka hosszan írt a vásárról, engedelmével ide másolom:
 
"Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Elindult egy remek kezdeményezés, Pécsi Portéka Vásár néven, ami a pécsi, és környékbeli kézműveseket segítené azzal, hogy kéthetente vasárnaponként, 10-18-ig vásározási lehetőséget biztosítanak Pécsett, a Király utca 9.-ben, a Velosophie-udvarban. Mivel én is a kézművesek csapatában vagyok egy ideje, tudom, mekkora szükség van erre a vásársorozatra, mennyire kevés az egyéb megjelenési esély.
A reklámra, marketingre viszont nem igazán akad pénz, így kevés emberhez jut el a hír. Arra szeretnélek megkérni Benneteket, hogy ha tudjátok, népszerűsítsétek a dolgot! Csatoltam a rendezvény plakátját. Ha esetleg elküldenétek néhány helybeli barátotoknak, akit érdekelhet, az is nagy segítség lenne. A kiegészítő szöveg lehetne annyi, hogy
"Pécsi Portéka Vásár kéthetente vasárnap 10-18-ig a Pécsett, a Király utca 9-ben, a Velosophie-udvarban."

Lehet, hogy úgy érzitek, ez csak a kézművesek érdeke, és Titeket nem érint, de én bízom benne, hogy mindenki jól jár a vásárokkal, idővel a belváros színfoltjává nőheti ki magát ez a rendezvény. Ha igényes, minőségi, egyedi munkákat szeretnétek megfizethető áron, érdemes lesz kilátogatni!
Eddig egy alkalommal gyűltünk össze, akkor textiles, nemezes, bőrös, fazekas, ékszerkészítő, macivarró, bögréket, és jelvényeket árusító grafikus, valamint lekvárárus volt jelen. Egyre többen leszünk. :) A következő alkalom most vasárnap lesz, május 29.-én. Szeretettel várunk! :)
A későbbiekben az is elképzelhető, hogy szombaton is, vasárnap is lesz vásár, talán hosszabb lesz a nyitvatartás is. (Pl. a POSZT idejére is így tervezzük.)

Olyan ismerősöknek küldöm el ezt a levelet, akikről feltételezem, hogy nem tekintik spamnek, és átérzik, hogy ez tényleg sok ember számára fontos lehet. Ha tévednék, és Téged pont zavartalak a levelemmel, elnézésedet kérem!

Üdvözlettel, szeretettel,

Dorka

Lehőcz Dóra"

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések: